Solstrålar är som alkohol; njut men använd med måtta. Du har dock ett försprång på väderförändringar så länge du vidtar smarta försiktighetsåtgärder.

Och vi pratar om strukturer i din trädgård som kan skydda dig från elementen. Nej, det behöver naturligtvis inte vara en bunker; ett bekvämt tak räcker. Detta hindrar dig från att behöva fly inomhus eftersom det blir för varmt eller för vått.

Du kan välja mellan olika material för att montera en sådan täckning. De mest populära undersöks nedan.

Glastak
Regn bör inte kasta en nyckel i ditt liv. Men det finns inte ett överflöd av solstrålar! För att undvika blötläggning eller svärtning, är det lämpligt att stanna under en glasskydd. Här har elementen liten eller ingen effekt på dig, beroende på om du också väljer sidopaneler och därmed skapar ett bekvämt trädgårdsrum. Välj diffust material högst upp eller en utfällbar skärm så snart solen blir för mycket för dig här också.