På Amsterdams kanaler finns flera herrgårdar med takterrasser. En takterrass kan vara perfekt om du inte själv har en trädgård. Dessutom kräver en takterrass mycket mindre underhåll än en trädgård. Vill du hyra en lägenhet i Amsterdam med takterrass? Och letar du efter tips för terrassens utformning? Läs sedan idéerna nedan, som vi har listat åt dig.

Snygg takterrass med terrass
En takterrass har nästan alltid en betongbas. På grund av betongens färg ser ytan snygg och kylig ut. Genom att använda trädäck som golvbeläggning ser takterrassen snygg ut på en gång. Det finns olika typer av däck till salu, som gräs, brunt, vitt eller grått. Dessa terrassplattor är enkla att installera på grund av den fyrkantiga formen. Om däcket är för stort kan en bit lätt sågas av.

Mysiga möbler
Numera dyker foton på takterrasser över hela internet. Det är helt för att möblera takterrassen med mysiga loungemöbler, belysning, växter och blommor. Välj en loungesats som matchar färgen på terrassen, så att din takterrass ser perfekt ut. Placera några färgglada kuddar och filtar så att du kan njuta av terrassen inte bara under dagen utan också på kvällen.